Om oss

Välkommen till Armsportbutiken.se!


Vi erbjuder produkter inriktade på Armbrytning, Träning & Rehabilitering!

Högkvalitativa träningsprodukter, redskap och utrustning fokuserade på styrka, träning och rehabilitering för överarm, underarm, handled, hand och fingrar.
Dessutom har vi produkter specifikt inriktade mot sporten Armbrytning, till exempel våra Armbrytningsremmar & olika typer av träningshandtag!
Vårt mål är att ha ett noggrant utvalt sortiment, eftersom träning fokuserad på armbrytning inte bör vara svår eller komplicerad, vilket det lätt blir när du börjar blanda in för många olika produkter i träningen. Allt för att hjälpa dig med din armbrytningsträning.
Vi välkomnar naturligtvis alla kunder, oavsett om du är armbrytare eller inte, många av våra produkter fungerar bra även för andra typer av styrkesporter.


Vad är Armbrytning?

Många känner igen sporten Armbrytning (även kallad Armsport) från Youtube och ofta från matcher ifrån WAL (World Armwrestling League), som är ett populärt evenemang i USA med många kända armbrytare. Kända namn inom sporten är t ex John Brzenk, Devon Larratt, Michael Todd, Vitaly Laletin, Levan Saginashvili, Krasimir Kostadinov, Denis Cyplenkov, Dmitry Trubin, Andrey Pushkar (avled i samband med bilolycka 2018), Oleg Zhokh, Alexey Voevoda, Travis Bagent & Ron Bath, för att nämna några.
Listan skulle kunna göras mycket längre, då det finns mängder av armbrytare på elitnivå som gjort sig kända över tid.
John Brzenk är den armbrytare som brukar betecknas som G.O.A.T. (Greatest Of All Time), då han har en karriär som spänner över mer än 30år där han till största del varit obesegrad. Ingen annan armbrytare har lyckats med bedriften att hålla sig i toppen under så lång tid.
Devon Larratt är ju också en välkänd armbrytare som nästan fler utanför sporten känner till, vilket främst beror på hans hårda arbete att sprida sporten på ett sätt som ingen annan gjort före honom.
En annan armbrytare som gjort sig känd på senare tid är Ryan Bowen från Australien, som genom att vara extremt aktiv på sociala medier & Youtube lyckats få sporten att växa & nå ut till människor utanför sporten på ett sätt som ingen tidigare gjort.
Du hittar hans Youtube-kanal här!
 
Du kan läsa mer om Armbrytning på Wikipedia.


9 månader sedan
Normunds Stals
(verifierad ägare)

Very good quality, easy to use, can use it more ways than one. Recommend this one.

9 månader sedan
Erik G

Riktigt bra remmar, skönt material, rätt längd och framförallt riktigt lågt pris i förhållande till kvalitet. Kan dock vara lite känsliga om man drar åt för hårt och inte drar remmen rakt, då spännet kan gå av ibland. Men med tanke på priset och att det går att undvika, så är det inget problem egentligen.

Nyligen inkommet

Rea

Bästsäljare