Misslyckade Armbrytningsremmar…

Hej kära kunder!

Ända sedan vi startade denna butik, så har vi haft som mål att ta fram bra & billiga produkter. Armbrytningsremmar är en sådan produkt som vi länge kämpat med. Allt för att utforma den perfekta remmen, med att hållbart spänne och rem-material som är bättre än allt annat som finns på marknaden. Vi vill helt enkelt skapa den bästa remmen i världen!
Vi har sedan öppningen sålt våra standard-remmar, vilka varit billiga och väl fungerande. Dock med nackdelen att spännet går av vid hög belastning pga att det är tillverkat i hårdplast. Dessa remmar fungerar såklart vid normalt bruk, men vi har aldrig varit riktigt nöjda med dem, även om priset varit sjukt lågt på dem. I motsats till andra butiker, så vill vi inte sälja produkter som går sönder och på så sätt tvingar kunder att återkomma för att köpa nytt. Vissa större konkurrenter har dock detta som affärsidé.

Under slutet av 2019 så fick en leverans av vad vi trodde skulle vara just den perfekta remmen. Vi var dock lite naiva att tro att ett metallspänne skulle vara lösningen på hållbarhetsproblemet. Tyvärr fick det andra sidoeffekter. Där den väsentligaste var en usel funktion! Dvs remmen var mer eller mindre oanvändbar för sitt ändamål. Det gick varken att dra åt den ordentligt eller att lossa den ordentligt… Ibland är inte allt vanlig enkel logik. Vår logik var att ett spänne som “ser” identiskt ut med tidigare plastspännen, men klarar högre belastning, skulle vara lika med win-win. Så var dock inte fallet…
Så vi valde efter feedback från kunder samt eget testande, att dra tillbaka försäljningen av de nya Premium-remmarna samt kassera dessa. En mycket dyr lärdom för oss, speciellt då vi är ett litet företag som egentligen inte har utrymme för så dyra misstag.
Men vi bet ihop och tog nya tag. Vi har envist bestämt oss för att ta fram den perfekta remmen. OCH NU ser det ut att ha inträffat. Vi har nu fått varuprover på en rem med ett nylonspänne som uppfyller alla våra krav på hållbarhet och funktion. Vi önskar så mycket att vi hade hittat detta spänne redan från start, då hade alla känt till Armsportbutikens remmar. Det nya spännet klarar till och med av högre belastning än det i metall och testades upp till 190kg utan minsta defekt(!!!) OCH fungerar som tänkt vid användning. Tillverkaren säger också att det med största sannolikhet klarar betydligt mer än så, med tanke på att det inte var någon deformation vid den belastningen.

Så mitt i sorgen & besvikelsen över de kasserade remmarna och den ekonomiska förlusten, så kommer glädjen över att äntligen ha lyckats! Vi kan inte vara mer nöjda än så här. Den nya remmen dyker upp i butiken i början av Februari. Och vi kan lova den inte gör någon besviken.

Har du köpt de nya remmarna med metallspänne? Kontakta oss då, så skickar vi ut ett gratis paket med de nya remmarna när de kommer in!

Med varma hälsningar
Armsportbutiken.se

Butiken kommer bitvis hållas stängd under en kort period.

Under en kortare period framåt, så kommer butiken bitvis att hållas stängd. Detta pga att vi håller på att implementera några nya funktioner som ni kunder kommer att uppskatta. Bl a så öppnar vi upp för att skapa konto i butiken, så att ni enkelt kan logga in och se alla ordrar, ändra uppgifter mm. Dessutom så öppnar vi även möjligheten att lämna recensioner, vilket underlättar för att ta del av vad andra tycker om olika produkter samt att ni själva kan lämna ett omdöme.

Vi gör allt vi kan för att begränsa nedperioderna och förhoppningen är att allt ska vara klart fram tills slutet av December och helst tidigare än så.

Med vänlig hälsning
Armsportbutiken.se

Välkommen till Armsportbutiken.se!

Efter mycket slit, så kan vi äntligen slå upp dörrarna till vår nya fräscha butik.
Vi hälsar alla nya och gamla kunder varmt välkomna. Vi kan nu erbjuda försäljning även till kunder utanför Sverige och till de flesta länder inom EU.

Om ni märker av några felaktigheter, så är vi tacksamma om ni kontaktar oss via e-post: admin@armsportbutiken.se
Vi har haft lite bekymmer med några plugins som ställt till problem, men vi tror att de är lösta nu. Men tyvärr kan man inte testa för alla scenarion, så märker ni av något, så är vi djupt tacksamma för rapporter från er kunder.

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor.

Med vänlig hälsning
Armsport.nu / Armsportbutiken