Publicerad den

Tillfällig flygtilläggsavgift för frakt till Australien, Kanada, Kina & USA!

Tyvärr tvingas vi ta ut en tillfällig avgift i tillägg till fraktkostnaden för leveranser till Australien, Kanada, Kina & USA. Avgiftens storlek varierar mellan 10 SEK – 92 SEK, beroende på vikt samt vilket land som avses och avgiften visas i kassan. Vi har dock valt att INTE ta ut denna avgift för försändelser som väger mer än 2kg, vilket innebär att den ingår i tyngre försändelser.
Denna avgift har tillfälligt införts av PostNord, i likhet med alla andra fraktföretag, för att kompensera för de förhöjda kostnaderna för transporter via flyg. De förhöjda kostnaderna beror främst på den kraftigt begränsade flygtrafiken som fortfarande råder. Förhoppningsvis blir denna avgift inte så långvarig och vi hoppas på att kunna avlägsna den så snart som möjligt.
Vi hoppas att våra kunder förstår situationen och har förståelse för att detta står utanför vår kontroll.

Med vänlig hälsning
Armsportbutiken.se

Publicerad den

VIKTIG INFO GÄLLANDE FRAKTAVGIFTER!

Vi har blivit uppmärksammade på ett fel i vår fraktkalkylator som inträffat efter den senaste uppdateringen, vilket orsakat att fraktpriser i vissa fall adderats ihop istället för stegvis öka utifrån vikten. Det här har kunnat visa fraktpriser som är helt absurda i förhållande till vikten på det man tänkt beställa.
OBS! För tydlighetens skull. Inga kunder har betalat den förhöjda fraktkostnaden. Felet har bara påverkat vissa regioner och vissa fraktalternativ. Vår gissning är dock att de som råkat på detta istället valt att inte handla hos oss, vilket slår hårt på ett litet företag som vårt.

Vi är så himla ledsna för detta och beklagar om kunder låtit bli att handla pga detta, vilket är fullt förståeligt. Det tekniska felet som låg bakom det här felet är nu åtgärdat och alla fraktpriser visas nu korrekt i kassan. Fraktpriserna till vissa EU-länder och även länder utanför EU är fortsatt högre än normalt. Vi hoppas såklart att Covid19-situationen ska lugna ned sig och att fraktkostnaderna därmed sjunker i takt med att flygtrafiken återgår till det normala, då det främst är den kraftigt begränsade flygtrafiken som ökat kostnaderna för fraktbolagen samt även bidrar till längre frakttider.

Om ni har några funderingar gällande fraktkostnader, upptäcker något fel eller bara har några allmänna funderingar, så tveka inte att kontakta oss!

EDIT: För att kompensera för eventuella olägenheter, så erbjuder vi nu 10% rabatt på samtliga produkter under resten av månaden.
Ange koden: sorry
i varukorgen eller i kassan för erhålla 10% rabatt på hela din order.

Med varma hälsningar
från ett kyligt Sverige
Armsportbutiken.se

Publicerad den

Nu erbjuder vi försäljning till hela världen!

Vi har nu öppnat upp för att ta emot beställningar från hela världen!
Tyvärr är fraktpriserna relativt höga i Sverige jämfört med andra länder och tyvärr är det inte mycket vi som liten butik kan göra för att påverka detta. Sverige har ett högt skattetryck i form av moms på 25% på i stort sett alla typer av produkter/tjänster, det gäller även fraktkostnader. Och rent generellt så är priserna för frakt höga även utan momsen.
Dock så vill vi poängtera att de produkter vi säljer är både unika och specifika och många av våra produkter är sådana som du bara köper en gång. Så även om fraktkostnaden kan upplevas som hög, speciellt för kunder som beställer från annat land än Sverige, så får man se det ur perspektivet att våra produkter har väldigt låga priser jämfört med andra butiker och vissa produkter går inte ens att köpa någon annanstans.

Vi ser fram emot ditt köp och vi kan dessutom erbjuda en förträfflig kundservice, vilket inte alla företag kan skryta med.

VIKTIG INFORMATION: 2020-10-24 Vi upphör med försäljning till Norge…

Med vänlig hälsning
Armsportbutiken.se

Publicerad den

Australien, Italien, Norge, Nya Zeeland, Tjeckien och USA! Vår butik kan nu erbjuda frakt till totalt 32 länder.

Äntligen kan vår butik erbjuda frakt till alla EU-länder samt flera nya länder utanför EU!
De nya länderna vi lagt till är:
Australien, Italien, Norge, Nya Zeeland, Tjeckien och USA
Vi erbjuder nu frakt till 32 länder och vi strävar efter att öka den siffran i år!

Vår svenskspråkiga butik, Armsportbutiken.se, hittar ni här: www.armsportbutiken.se
Och vår engelskspråkiga butik hittar ni här: www.armsportstore.com