Publicerad den

VIKTIG INFO GÄLLANDE FRAKTAVGIFTER!

Vi har blivit uppmärksammade på ett fel i vår fraktkalkylator som inträffat efter den senaste uppdateringen, vilket orsakat att fraktpriser i vissa fall adderats ihop istället för stegvis öka utifrån vikten. Det här har kunnat visa fraktpriser som är helt absurda i förhållande till vikten på det man tänkt beställa.
OBS! För tydlighetens skull. Inga kunder har betalat den förhöjda fraktkostnaden. Felet har bara påverkat vissa regioner och vissa fraktalternativ. Vår gissning är dock att de som råkat på detta istället valt att inte handla hos oss, vilket slår hårt på ett litet företag som vårt.

Vi är så himla ledsna för detta och beklagar om kunder låtit bli att handla pga detta, vilket är fullt förståeligt. Det tekniska felet som låg bakom det här felet är nu åtgärdat och alla fraktpriser visas nu korrekt i kassan. Fraktpriserna till vissa EU-länder och även länder utanför EU är fortsatt högre än normalt. Vi hoppas såklart att Covid19-situationen ska lugna ned sig och att fraktkostnaderna därmed sjunker i takt med att flygtrafiken återgår till det normala, då det främst är den kraftigt begränsade flygtrafiken som ökat kostnaderna för fraktbolagen samt även bidrar till längre frakttider.

Om ni har några funderingar gällande fraktkostnader, upptäcker något fel eller bara har några allmänna funderingar, så tveka inte att kontakta oss!

EDIT: För att kompensera för eventuella olägenheter, så erbjuder vi nu 10% rabatt på samtliga produkter under resten av månaden.
Ange koden: sorry
i varukorgen eller i kassan för erhålla 10% rabatt på hela din order.

Med varma hälsningar
från ett kyligt Sverige
Armsportbutiken.se