Om oss


Om oss


Vi är ett litet företag med säte i Sverige som erbjuder produkter med fokus på armbrytning, greppstyrka, träning och rehabilitering. Företaget startade i början av 2018 och har sedan dess vuxit från att bara sälja inom Sverige till att nu sälja till nästan alla delar av världen.
Vårt fokus är träningsprodukter, redskap och utrustning av hög kvalitet för träning av överarmar, underarmar , handleder, händer och fingrar.
Vi har många produkter specifikt inriktade mot sporten Armbrytning, till exempel våra Armbrytningsremmar & olika typer av träningshandtag!
Vårt mål är att ha ett noggrant utvalt sortiment, eftersom träning fokuserad på armbrytning inte bör vara svår eller komplicerad, vilket det lätt blir när du börjar blanda in för många olika produkter i träningen.
 
Vi välkomnar naturligtvis alla kunder, oavsett om du är armbrytare eller inte, många av våra produkter fungerar bra även för andra typer av styrkesporter eller sporter som kräver greppstyrka.
Vi tillhandahåller också en snabb och tillmötesgående kundtjänst på både Svenska och Engelska.
 
Vi har för närvarande tre olika domännamn kopplade till butiken för att tillhandahålla den bästa användarupplevelsen för kunder.
Svenska kunder och även nordiska kunder som föredrar en svenskspråkig butik med priser som visas inklusive moms hittar oss på Armsportbutiken.se.
EU-kunder som föredrar en engelskspråkig butik med priser som visas inklusive moms hittar oss på Armsportstore.eu.
Internationella kunder som föredrar en engelskspråkig butik med priser som visas exklusive moms hittar oss på Armsportstore.com.
 
Dessa tre domännamn är alltså samma butik med samma produkter, det enda som skiljer är vilket språk som visas samt om priserna visas inklusive eller exklusive moms.


Om Armbrytning


Många känner igen sporten Armbrytning (även kallad Armsport) från Youtube och ofta från matcher ifrån WAL (World Armwrestling League), som är ett populärt evenemang i USA med många kända armbrytare. Kända namn inom sporten är t ex John Brzenk, Devon Larratt, Michael Todd, Vitaly Laletin, Levan Saginashvili, Krasimir Kostadinov, Denis Cyplenkov, Dmitry Trubin, Andrey Pushkar (avled i samband med bilolycka 2018), Oleg Zhokh, Alexey Voevoda, Travis Bagent & Ron Bath, för att nämna några.
Listan skulle kunna göras mycket längre, då det finns mängder av armbrytare på elitnivå som gjort sig kända över tid.
 
John Brzenk är den armbrytare som brukar betecknas som G.O.A.T. (Greatest Of All Time), då han har en karriär som spänner över mer än 30år där han till största del varit obesegrad. Ingen annan armbrytare har lyckats med bedriften att hålla sig i toppen under så lång tid.
 
Devon Larratt är också en välkänd armbrytare som nästan fler utanför sporten känner till, vilket främst beror på hans hårda arbete att sprida sporten på ett sätt som ingen annan gjort före honom.
 
En annan armbrytare som många följer är Ryan Bowen från Australien, som genom att vara extremt aktiv på sociala medier & Youtube lyckats göra sig känd för människor både inom och utanför sporten.
 
På senare tid har en annan välkänd Youtube-kändis, Larry Wheels, fastnat för sporten Armbrytning, vilket massivt har ökat intresset för sporten från utomstående.
 
Du kan läsa mer om Armbrytning på Wikipedia.


Paul Johansson
Paul Johanssonse
5/5

Snabb och smidig leverans. Bra kvalitet på produkterna.

3 månader sedan
Christoffer
Christofferse
3/5

Snabb leverans, toppen på alla sätt och vis - men hemsidan har lite att jobba med i layout / navigering för att få 5:a.

7 månader sedan
Dick Ivars
Dick Ivarsse
5/5

Grym kvalite på produkterna mot👍

7 månader sedan
Robin Lindén
Robin Lindénse
5/5

Mycket bra saker att köpa

7 månader sedan
Anonym
Anonymse
5/5

Snabb leverans och fick en gåva till och med. Tack så mycket

7 månader sedan
Pontus
Pontusse
5/5

Inget att klaga på.

7 månader sedan
Vincent
Vincent
4/5

Fick produkten snabbt

8 månader sedan
John Pettersson
John Petterssonse
5/5

Snabb leverans utan krångel

8 månader sedan
Anonym
Anonym
5/5

Överskådlig butik, bra produkter och snabb leverans! Deras kundservice är utmärkt, svarar snabbt och även kvällar och helger!

10 månader sedan
Anonym
Anonym
5/5

👍

11 månader sedan
Gabriel T.
Gabriel T.se
5/5

Snabb leverans

12 månader sedan
Per-Ole Chamliden
Per-Ole Chamliden
5/5

Snabb leverans och hela vägen till dörren !

1 år sedan
Morgan Claréus
Morgan Claréus
5/5

Proffsig

1 år sedan
Morgan Claréus
Morgan Claréus
5/5

En bra och tydlig webplats att handla på, kompetent service.

1 år sedan
Frans
Frans
5/5

Snabb leverans!

1 år sedan
Elisabet
Elisabet
4/5

T-shirt var små i storleken, önskar till sonen size XXL

1 år sedan
Alexander Böhn
Alexander Böhn
5/5

Snabb leverans!

1 år sedan
Anders Ohlsson
Anders Ohlsson
4/5

Bra produkter och snabb leverans!

1 år sedan
Adnan
Adnanse
5/5

Riktigt bra kundservice. De svarar på mail även utanför öppettiderna. Något sånt har jag inte upplevt hos några andra. Leveranstiden var snabb.

2 år sedan
Nasri Poteh
Nasri Potehse
5/5

mycket nöjd

2 år sedan