Publicerad den

Ny generation handtag och Loading Pins i butiken!


Nu har vi äntligen fått in våra nya generation med handtag och Loading Pins i butiken.

Vårt helt nya Armwrestling Rolling Handle är speciellt utformat för armbrytare. Läs mer om Armwrestling Rolling Handle 60mm här: https://www.armsportbutiken.se/product/armwrestling-rolling-handle-60/

Dessutom har vi fått in vår nya generations Loading Pins som håller högsta kvalitet trots sin låga vikt, dessutom till ett lägre pris än våra tidigare Loading Pins.
Läs mer om Loading Pin 25mm här: https://www.armsportbutiken.se/product/loading-pin-25/
Läs mer om Loading Pin 50mm här: https://www.armsportbutiken.se/product/loading-pin-50/

Publicerad den

NYHET I BUTIKEN!

Nu kan vi erbjuda en Devon Larratt Armbrytningsrem, dvs en bredare variant av rem, som är tätt förknippad med Devon, då han använder och förespråkar denna variant av armbrytningsrem. Välkommen in att besöka produktsidan via länk nedan för att läsa mer samt beställa.

Armwrestling Strap 38mm – DEVON LARRATT EDITION (1pack)

#armwrestlingstrap #armwrestlingstraps #premium #premiumedition #devonlarratedition
#armsportbutiken #armsportstore #armwrestlingstore
#nextlevelstrength #armsport #armbrytning #armwrestling #armfight #strength #gripstrength #larrywheels #devonlarratt #johnbrzenk #toddzilla #apparel #merchandise #merch #getbent #getstrong

Publicerad den

Lagren är fyllda!

Robert Baraban

Äntligen så har vi kunnat fylla på lagren med våra handtag. Efter mycket krångel, då leveransen av våra handtag fastnade i Tyskland i nästan två veckor, så hittade leveransen fram till oss. Så passa på att köpa något av våra högkvalitetshandtag innan lagren är tömda igen 🙂

Ha en underbar sommar kära kunder!

Publicerad den

Nyheter och uppdateringar i butiken!

Vi beklagar att vi varit dåliga på att uppdatera vår blogg, men tyvärr så är tiden en begränsande faktor. Vi får vara glada över att vi har fullt upp att istället packa ordrar till kunder över hela världen 🙂

  • Vi säljer numera till både Norge & Storbritannien, vilket vi tidigare inte gjorde under en period pga krångligt regelverk och krav på registrering. Vi välkomnar därför kunder från båda dessa länder 🙂
  • Tyvärr har vår tillverkare av stålhandtag haft privata bekymmer (anhörig som är svårt sjuk) vilket drabbat oss i form av brist på handtag. Det här är något som stått utom vår kontroll och vi beklagar om kunder upplever lång väntan på exempelvis våra Multispinner Handtag. Nu har vi dock en stor laddning handtag på väg till oss. Och vi inväntar att dessa ska komma fram, så kommer vi att uppdatera lagersaldon direkt de anlänt.
  • Våra populära Devon Larratt Armwrestling Strap 38mm – LYX UTGÅVA PREMIUM är tyvärr slutsålda. Vi kommer dessvärre inte köpa in fler av dem pga den höga kostnaden för tillverkning och frakt. DÄREMOT så har vi glada nyheter, då vår tillverkare av vanliga remmar nu också är fullt sysselsatta med att även tillverka Devon Larratt Armbrytningsremmar 38mm! Detta kommer innebära en betydligt billigare rem, med samma underbara material som våra standardremmar har. De nya remmarna borde anlända inom 1-2 månader, så håll utkik i butiken, för dem vill ni inte missa!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om produkter eller något annat. Vi brukar vara extremt snabba på att besvara mejl och meddelanden oavsett veckodag. Det går även bra att kontakta oss via Facebook eller Instagram. Sök bara efter vårt butiksnamn där, så hittar du på oss.

Med varma hälsningar
Armsportbutiken.se

Publicerad den

Inflationen har kommit ikapp oss…

Vår strävan har alltid varit att kunna erbjuda våra kunder enkelhet till ett så lågt pris som möjligt. Dvs några få enkla hjälpmedel för att ta din träning till nästa nivå, utan att ruinera dig som kund. Det här fortsätter att vara vår strävan, då vi vill att alla ska kunna köpa träningsredskap som håller hög kvalité till rimliga priser. Tyvärr har dock den pågående inflationen även drabbat oss, då vår tillverkare av handtag är tvungen att höja priserna på grund av kraftigt höjda inköpspriser. Vi beklagar verkligen detta, men då det ligger utom vår kontroll, så kan vi endast anpassa oss till situationen. Vi har full förståelse för att alla inte har ekonomiska förutsättningar att köpa in dyra träningsprodukter, men hoppas ändå att ni uppmärksammar att vi faktiskt är billigare än alla andra som säljer liknande handtag. Flera av våra handtag är dessutom unika för oss, såsom våra Multispinner- och Wrist Wrench Handtag, som helt saknar sandpapper men ändå har samma yta som sandpapper utan dess nackdelar.
Vi hoppas innerligt att det pågående ekonomiska läget ska förändras till det bättre och vi kommer vara först i ledet med att justera ned våra priser om förutsättningarna tillåter det. Allt hänger på den ekonomiska utvecklingen i Europa och den instabilitet som råder i nuläget.

Publicerad den

John Brzenk använder våra Armbrytningsremmar!

John Brzenk Armwrestling Straps

Vi är stolta och exalterade över att se THE G.O.A.T. John Brzenk använda våra Armbrytningsremmar. Om våra remmar är tillräckligt bra för världens genom tidernas bästa armbrytare, då kan alla var säkra på att remmarna håller högsta kvalitet! Armwrestling Straps – PREMIUM EDITION är vår senaste version av Armbrytningsremmar där vi kombinerat det bästa rem-materialet med ett spänne som gör remmen både lätt att spänna fast och att lossa, trots att hållbarheten är högre än alla andra Armbrytningsremmar med plastspännen som finns på marknaden.
Så om du, liksom John Brzenk, vill använda absolut högsta kvalitet på Armbrytningsremmar när du tränar så hittar du vårt 5-pack här: Armwrestling Straps – PREMIUM EDITION (5pack)
och vårt 1-pack här: Armwrestling Strap – PREMIUM EDITION (1pack)

Här nedan kan du se hela videon där John använder våra remmar.

Publicerad den

Ny uppdaterad version av armbrytningsremmar i världsklass!

Genom åren har vi testat olika versioner av Armbrytningsremmar. Svårigheten med Armbrytningsremmar är att hitta en perfekt balans med ett rem-material som är mjukt och flexibelt, men ändå tillräckligt starkt och inte för halt, så att spännet klarar av att låsa remmen. Detta ska kombineras med ett spänne som har hög hållbarhet och styrka, men som ändå har tillräcklig flexibilitet för att vara lätt spänna och lossa. Vi har testat alla möjliga material som plast, metall, nylon etc. Varje material har sina för- och nackdelar. Plastspännena finns i flera olika varianter baserade på olika materialsammansättningar och vår allra första version av Armbrytningsremmar hade spännen av plast av samma typ som Mazurenko och andra tillverkare använder. Det vi insåg snabbt med dem, var att levde upp till våra kvalitetskrav, då spännet gick sönder relativt lätt, antingen vid mycket tung belastning eller vid frekvent användning.
Vi gick sedan över till att testa remmar med metallspännen, som tyvärr var sämre på många andra sätt. Visserligen omöjliga att ha sönder, men otroligt svåra att spänna fast och lossa och var allmänt svåra att använda. Vårt nästa steg var nylon, som vi använde i den tidigare versionen av våra Armbrytningsremmar, som hittills varit det bästa materialet för spännet enligt vår uppfattning. Det finns dock vissa nackdelar med Nylon och det är främst att de, liksom metallspännena, kan upplevas som svåra att spänna fast och lossa, även om det inte är lika illa som med metallspännena.
Nu har vi återgått till plast igen, men efter mycket letande hittade vi ett plastspänne av rätt typ av plastblandning och med en kvalitet som inte liknar något spänne vi tidigare provat. Remmarna är superenkla att spänna fast och lossa, vilket är positivt för alla domare runt om i världen :). Men trots detta har de extremt hög hållbarhet och klarade vårt belastningstest på 200kg (~440 lbs) utan problem. Spännet gick först sönder när vi kom upp i 220 kg (~480 lbs), men vek sig inte överhuvudtaget när vi låg på 200 kg (~440 lbs). Vi har också förlängt remmarna med cirka 10 cm (~4″) för att säkerställa att det finns tillräckligt med rem över för att dra åt även när de största killarna i världen möts.
Detta säkerställer att remmarna klarar alla typer av matcher, oavsett om det är riktiga tungviktare som möts eller frekvent användning under träning. Vårt sökande är äntligen över, vi har svårt att se hur vi nu skulle kunna skapa ännu bättre Armbrytningsremmar.
Är du sugen på att prova våra nya Armwrestling Straps – PREMIUM EDITION? Du hittar vårt 5-pack här: /product/armwrestling-straps-premium-edition/ och vårt 1-pack här: < a href="/product/armwrestling-straps-premium-edition-1p/">/product/armwrestling-straps-premium-edition-1p/
Vi kan garantera att du kommer att bli lika nöjd som vi! Dessutom erbjuder vi 1 års garanti och 14 dagars nöjdhetsgaranti (Läs mer på produktsidorna).

Publicerad den

Nu finns de nya versionerna av Multispinner & Wrist Wrench handtag i lager!

Multispinner Handle

Äntligen är de här, vår nya generation av Multispinner & Wrist Wrench handtag!
Nu tillverkade i stål vilket garanterar att du får ett handtag som varar många många år framåt.

Läs mer om vårt nya Multispinner handtag här.
Läs mer om vårt nya Wrist Wrench handtag här.

I och med att handtagen är tillverkade i stål, med laserskurna uttag för remmarna samt pulverlackerade med en specialfärg så är priset högre än på våra tidigare plasthandtag. Tyvärr medför högre kvalitet och hållbarhet att priset också blir högre. Alla delar för att tillverka handtagen kostar mycket och vi har alltid som mål att sälja produkter till lägsta möjliga pris. I det här fallet får man dock ett unikt handtag som är väl värt pengarna, då allting håller absolut högsta kvalitet. Köper du ett sånt här handtag så har du en träningspartner som kommer finnas med dig en lång tid framöver.
Tyvärr har vi ett begränsat lager av båda typer handtag då det kostat på i både tid och pengar att utveckla dessa nya handtag. Men vi jobbar på att få hem fler handtag så snart som möjligt. Så vill du slippa vänta, så bör du passa på innan nuvarande handtag finns kvar i lager.

Publicerad den

Viktig information gällande Multispinner & Wrist Wrench handtag!

Hej.
Som ni märkt så har vi nu sålt slut på våra Multispinner & Wrist Wrench handtag och produkterna har därmed utgått ur vårt sortiment. Det beror på att vår tidigare tillverkare upphört med tillverkningen, vilket vi beklagar, då de hållit en väldigt hög kvalitet och varit uppskattade av våra kunder pga den unika greppytan som ingen annan använder sig av.
MEN vi har goda nyheter, vi jobbar för fullt med tillverkaren av våra stålhandtag (Robert Baraban) för att ta fram nya versioner av dessa handtag med samma förträffliga greppyta och ännu bättre kvalitet, då handtagen kommer att tillverkas av stål istället för PVC. Det här gör att livslängden och hållbarheten ökar drastiskt och vi kommer att kunna tillhandahålla helt unika handtag som inte finns hos några andra butiker i världen.
Tyvärr så är det ett tidsödande arbete att ta fram nya produkter, så vi hoppas på ert tålamod då vi räknar med att få in dessa nya handtag under hösten. Tillverkaren håller just nu på att ta fram prototyper och därefter ska de testas. Efter utvärderingen så kanske det tillkommer vissa justeringar exempelvis vad gäller färgblandningen osv.
Så vår förhoppning är att kunna erbjuda dessa nya handtag i September (med lite tur, redan i Augusti), lite beroende på hur mycket justeringar som behöver göras samt olika väntetider på material osv.
Vi kommer tydligt att göra reklam för dessa på våra Sociala medier och via vår blogg när de finns tillgängliga till försäljning.

Publicerad den

Nu har vi tagit bort den tillfälliga flygtilläggsavgiften för frakt till Australien, Kanada, Kina & USA!

Nu har vi tagit bort den tillfälliga avgiften i tillägg till fraktkostnaden för leveranser till Australien, Kanada, Kina & USA. Det innebär att endast den vanliga fraktkostnaden tas ut till dessa länder.

Med vänlig hälsning
Armsportbutiken.se